Nieuws

Jubileumconferentie PayChecked in Transport 2022: kansen tot meer samenwerking en transparantie in de keten
Op 28 juni organiseerde de stichting PayChecked in Transport haar eerste jubileumconferentie. Het vijfjarig bestaan van het keurmerk was eigenlijk al in 2021. Lees hier het verslag en bekijk de video.
PERSBERICHT PayChecked in Transport lanceert ‘attenderingsservice’
Door het toenemen van aantal keurmerkhouders en daardoor tijdrovende controle van geldige keurmerken voor opdrachtgevers, heeft Stichting PayChecked in Transport de attenderingsservice ontwikkeld.
Wijzigingen PayCheked in Tranport keurmerkreglement en de registernormen per 1 juli 2022
Per 1 juli jl. zijn een aantal wijzigingen in het keurmerkreglement en de registernormen doorgevoerd.
PayChecked in Transport voegt nieuwe lichting inspecteurs toe
Begin juli werd tijdens een eendaagse workshop een nieuwe lichting inspecteurs van genoemde instellingen klaargestoomd. Op de PayChecked website is de lijst met instanties die ondernemers kunnen begeleiden richting het keurmerk aangevuld met nieuwe partijen.
Uitnodiging jubileumconferentie 28 juni 2022
Praat mee, ontmoet vakgenoten en ga netwerken. Meld je hier aan voor de gratis PayChecked in Transport jubileumconferentie op 28 juni 2022 van 15.00 uur tot 17.30 uur in Van der Valk Hotel Vianen. Graag tot dan!
Blog Piet Massuger: 'De juiste loontrede'
De werknemer die in dienst komt moet uiteraard juist ingeschaald worden. In mijn eerste blog voor PayChecked ging ik in op het bepalen van de juiste loonschaal. Maar daarmee ben je er nog niet, want nu moet nog vastgesteld worden in welke trede hij geplaatst wordt.
Blog Piet Massuger: 'De juiste loonschaal'
Volgens de cao Beroepsgoederenvervoer wordt een werknemer ingeschaald in de loonschaal die hoort bij zijn functie. Maar welke schaal hoort bij welke functie? De ene koeriersfunctie is de andere niet en voor chauffeursfuncties geldt dat net zo.
[interview] Gerry Hulshoff van Hulshoff projectverhuizingen over het keurmerk PayChecked in Transport.
‘Als we denken dat het belangrijk is voor onze bedrijfsvoering dan zijn we niet te beroerd om onze nek uit te steken en er geld in te stoppen.’