7 december 2020

PayChecked in Transport keurmerk behaald of verlengd? Vertel het online!

Het PayChecked keurmerk is het waard om als wegtransportbedrijf uit te dragen. Met dit keurmerk onderscheidt u zich namelijk van transportondernemingen die het keurmerk niet hebben. Het is een bewijs dat uw bedrijf een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers. U heeft uw zaken op orde en daarmee verkleint u voor uw opdrachtgevers in de keten de aansprakelijkheid in het kader van de Wet aansprakelijkheid schijnconstructies. Maar ook eventuele claims die hieruit voort kunnen vloeien.


Imago en zichtbaarheid

Het logo van het PayChecked keurmerk heeft u vast al op uw website vermeld, maar denk er ook eens aan om dit nieuws te delen op sociale media. Een uitgelezen moment om dit te doen is bij het behalen of verlengen van uw keurmerk. Heeft u nog nooit iets gedeeld in uw social media over het keurmerk, dan is het nu een prima moment om uw volgers hier eens op te attenderen. We zien steeds meer keurmerkhouders dit doen. Het is goed voor uw bedrijfsimago, maar ook draagt u zo bij ook bij aan de zichtbaarheid en bekendheid van het keurmerk. Daar heeft u, maar ook wij belang bij.

 Inspiratie nodig?

Heeft u geen inspiratie voor een korte tekst op sociale media? Hieronder staan een paar voorbeeldteksten die u kunt kopiëren en (eventueel aangepast) gebruiken. Vergeet niet om ons taggen op LinkedIn, Twitter of Facebook! Dan kunt u rekenen op een online felicitatie van onze kant!

1 Nieuw keurmerk (kort)

Wij zijn trots! Wij hebben het PayChecked in Transport keurmerk behaald. Na een positieve audit op onze (salaris) administratie staan wij nu vermeld in het online PayChecked in Transport register. #keurmerk #transport #audit

Met dank aan @Paychecked in Transport en [@onafhankelijke inspectie instelling].
Meer weten over het PayChecked in Transport Keurmerk en het belang hiervan?
https://www.paychecked.nl/

2 Nieuw keurmerk (uitgebreid)

Wij, [naam bedrijf] hebben de PayChecked in Transport audit positief afgerond. Hierdoor zijn wij nu ingeschreven in het online PayChecked in Transport keurmerkregister.

Met dit keurmerk tonen wij aan dat wij onze werknemers betalen de cao-afspraken voor beroepsgoederenvervoer over de weg en dat onze personeels- en loonadministratie op orde is. Dit beperkt het risico voor onze opdrachtgevers op een claim in de ketenaansprakelijkheid Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

Wij bedanken het @Paychecked in Transport team en [@onafhankelijke inspectie instelling] voor de ondersteuning, zowel lokaal als op afstand.
Meer weten over het PayChecked in Transport keurmerk?
https://www.paychecked.nl/

3 Verlenging Keurmerk

Wij, [naam bedrijf] hebben de PayChecked in Transport audit wederom positief afgerond. Onze inschrijving in het PayChecked keurmerkregister is weer voor een periode [jaar of twee jaar] gegarandeerd. #keurmerk #transport #audit

Met dit keurmerk tonen wij aan dat wij onze werknemers betalen conform de cao-afspraken voor beroepsgoederenvervoer over de weg en dat onze personeels- en loonadministratie op orde is. Dit beperkt het risico voor onze opdrachtgevers op een claim in de ketenaansprakelijkheid Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

Wij bedanken het @Paychecked in Transport team en [@onafhankelijke inspectie instelling] voor de ondersteuning, zowel lokaal als op afstand. Op naar de volgende audit.

Meer weten over het PayChecked in Transport keurmerk?
https://www.paychecked.nl/

4 bestaand keurmerk

Wist u dat dat wij, [naam bedrijf] al [x] jaar, het PayChecked in Transport keurmerk mogen voeren? Wij staan dan ook ingeschreven in het PayChecked keurmerk register. https://www.paychecked.nl/register/  #keurmerk #transport #audit

Met dit keurmerk tonen wij aan dat wij onze werknemers betalen de cao-afspraken voor beroepsgoederenvervoer over de weg en dat onze personeels- en loonadministratie op orde is. Dit beperkt het risico voor onze opdrachtgevers op een claim in de ketenaansprakelijkheid Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

Meer weten over het PayChecked in Transport keurmerk en het belang hiervan?
https://www.paychecked.nl/

_____________________________________________

Tips:

 1. Volg PayChecked in Transport in sociale media en draag bij aan de bewustwording van het belang van het keurmerk.
  Linkedin
  Facebook
  Twitter
 2. Vervang [xxxx] met persoonlijke informatie.
 3. Voeg het logo Paychecked in Transport toe aan uw bericht.
 4. Tag medewerkers die hier aan mee hebben gewerkt.
 5. Tag PayChecked in transport in het bericht!
 6. Tag het inspectiebureau.